• Alternatieve tekst van foto Alternatieve tekst van foto Alternatieve tekst van foto

    Online adverteren op gld.nl en in onze nieuwsapps

 

Meetbaar, snel en doelgericht adverteren. Op een online platform met 10.1 miljoen weergaven per maand. Klinkt dat als iets voor jou? Dan is online advertising bij Omroep Gelderland voor jou de juiste match. Door online te adverteren maak je grote impact met lage productiekosten. Daarbij is je klant slechts één muisklik verwijderd van jouw website.

  • Waarom online adverteren bij Omroep Gelderland?

Onze omroep is het grootste mediaplatform van de provincie en biedt het nieuws onafhankelijk en gratis aan. Niet gek dus, dat onze website en apps maandelijks bezocht worden door 1.886.000 unieke bezoekers. De perfecte plek om zichtbaar te zijn met jouw bedrijf. 

  • Adverteren met banners of een online video-advertentie

Je kunt bij ons online adverteren met banners en/of een pre-roll. Voor online banners bieden we verschillende plekken op de website en in de nieuwsapps. Kijk voor voorbeelden eens op www.gld.nl, op alle advertentieplekken kunnen we jouw banner tonen. Ook tonen we je banner ook onder andere in onze Omroep Gelderland-apps.

Naast banners kun je een pre-roll inzetten: een video-advertentie die automatisch wordt afgespeeld voordat een video op de website of in de app start. Iemand ziet dus jouw advertentie, voordat hij of zij het gekozen nieuwsitem of programma te zien krijgt. Benieuwd naar wat een pre-roll precies inhoudt? Meer informatie lees je hier.

  • Wat zijn de voordelen van online reclame?

Om te beginnen zijn de resultaten van een online campagne perfect meetbaar. Zo meten we onder andere de click through rate (klikfrequentie). Dit laat zien hoeveel procent van de personen die de banner gezien hebben, ook daadwerkelijk op de banner hebben geklikt én direct op jouw website terecht zijn gekomen.

Met online reclame bereik je daarbij gericht jouw doelgroep. We tonen de banner of pre-roll alleen in de door jou gekozen regio, op juiste datum en tijd. Ook stellen we in hoe vaak iemand de online uiting op de website, app of telefoon te zien krijgt. Meer voordelen? Lees hier verder.

  • Hoe kom ik aan een mooie banner of video-advertentie?

We werken samen met vaste productiepartners, die in een korte tijd een mooie bannerset of pre-roll advertentie voor je creëren. Natuurlijk mag je ook zelf materiaal aanleveren. Kun je daarvoor wat tips gebruiken? Download dan onze checklist voor een succesvolle banner of neem contact met ons op.

  • Wat kost online adverteren bij Omroep Gelderland?

Onze prijzen voor online reclame zijn afhankelijk van veel factoren. In welke regio wil je de advertenties laten zien? Zet je alleen banners of ook een pre-roll in? Hoeveel impressies tonen we? Wat is de looptijd van de campagne? Wanneer we de optimale combinatie met jou hebben vastgesteld, doen onze accountmanagers je vrijblijvend een goed voorstel.

Wil je ook adverteren op het grootste mediaplatform van Gelderland? Vul nu het contactformulier in of neem direct contact met ons op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl.

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer