• Tv-reclame bij Omroep Gelderland Tv-reclame bij Omroep Gelderland Tv-reclame bij Omroep Gelderland

    Tv-reclame bij Omroep Gelderland

 

Wil je jouw onderneming sterk neerzetten? Effectief je naamsbekendheid in de regio opbouwen? En grote emotionele impact maken? Dan is tv-reclame bij Omroep Gelderland de juiste keuze. De omroep heeft een trouw kijkerspubliek van dagelijks 317.000 kijkers en een breed aanbod van programma’s. Van GLD Nieuws en het 4Daagse journaal tot aan Gelderland helpt en Buitengewoon.

  • Waarom adverteren op tv?

Met tv-reclame maak je impact. Doordat je gebruik maakt van beeld én geluid komt je boodschap dubbel bij de kijker binnen. Een perfecte manier om emotie over te brengen. Daarbij is tv een vertrouwd medium in de woonkamer en heeft het daardoor een hoog betrouwbaarheidsimago. Daarbij is een tv-commercial perfect te combineren met radio- en online-advertenties, in een cross-mediale campagne.

  • Waarom tv-reclame bij Omroep Gelderland?

Dagelijks kijken 317.000 mensen naar de omroep. Een trouw kijkerspubliek van jong tot oud en zowel mannen als vrouwen. Een enorm bereik, dat nog steeds elke dag stijgt. Op Omroep Gelderland zie je allerlei soorten programma’s met verschillende thema’s. Maatschappelijke reportages, Gelderse geschiedenis en cultuur, natuur en omgeving, live-registraties van Gelderse evenementen. Wij zijn erbij!

  • Adverteren rondom interessante programma’s

Jouw tv-commercial zetten we in rondom programma’s die goed bij je aanbod matchen. Zo weet je zeker dat je jouw doelgroep bereikt. Onze accountmanagers bekijken graag welke programma’s op Omroep Gelderland dit zijn en wanneer ze worden uitgezonden. Samen komen we zo tot de optimale planning, met een zo hoog mogelijk rendement.

  • Hoe kom ik aan een mooie tv-commercial?

Daar zorgen wij voor! We werken samen met vaste productiepartners. Met hen vertalen we in no time jouw boodschap in een mooie tv-reclame. Als je wilt natuurlijk. Je bent ook vrij om zelf een commercial aan te leveren. Lees hier meer over onze werkwijze.

  • Wat kost adverteren op tv?

Dat is helemaal afhankelijk van hoe vaak, wanneer en hoe laat je de reclames wilt uitzenden. Het is echt maatwerk. Onze accountmanagers doen je graag vrijblijvend een goed voorstel, zodat je voordat je aan de slag gaat met je campagne exact weet waar je aan toe bent.

Samen alles uit jouw regio halen? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op via 026 - 355 7444 of reclame@gld.nl.

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer