• Hart voor Gelderse Ondernemers Hart voor Gelderse Ondernemers Hart voor Gelderse Ondernemers

    Actie | Hart voor Gelderse ondernemers

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we je graag een steuntje in de rug, met onze Hart voor Gelderse ondernemers-actie. Met een voordelige actie en succesvolle campagne zorgen we dat jij écht jouw Gelderse doelgroep bereikt. Lees verder voor alle details en doe vandaag nog mee.

Met onze Hart voor Gelderse ondernemers-actie pak je direct dit voordeel*:

  1. Je betaalt de eerste maand van je campagne helemaal niks!
  2. Wij nemen de kosten voor de productie van de commercial voor onze rekening.

Samen met onze mediapartners creëren we daarbij eenvoudig en snel de professionele radio-, tv- of online-uitingen. Uiteraard stellen onze accountmanagers samen met jou de juiste boodschap samen, die we op exact de juiste plek en het juiste moment communiceren.

 

Waarom de Hart voor Gelderse ondernemers-actie?
Omroep Gelderland Reclame is er voor ondernemers in de regio, de afgelopen jaren hebben wij veel ondernermers in mindere tijden geholpen. Dit blijven wij doen door een bijdrage te leveren  aan de realisatie van uw dromen en ambities. Blijf met Omroep Gelderland zichtbaar in de regio en laat ons helpen uw omzet te verhogen.

Daarom adverteren bij Omroep Gelderland!
Omroep Gelderland is het mediaplatform met het grootste bereik in de provincie. Met dagelijks 294.000 tv-kijkers en 138.000 luisteraars van Omroep Gelderland en 1.330.829 unieke online bezoekers per maand. Door onze ervaring weten we precies hoe en met welke kanaal we uw doelgroep het beste bereiken.

Gebruikmaken van de Hart voor Gelderse ondernemers- actie? Vul nu het formulier in of neem contact met ons op via  026 - 355 7444 of reclame@gld.nl

* Lees hier de actievoorwaarden.

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer