• Hart voor Gelderse Ondernemers Hart voor Gelderse Ondernemers Hart voor Gelderse Ondernemers

    Actie | HART voor Gelderse ondernemers

    1e maand van je campagne geen kosten én gratis commercialproductie

 

Sinds maart 2020 hebben Gelderse ondernemers door de coronacrisis veel te incasseren. Van het sluiten van bedrijven in verschillende branches tot een totale lockdown. Een flinke klap voor de Gelderse economie. Ook in 2021 blijven we de gevolgen van de crisis nog voelen. Daarom blijven we ook dit jaar ondernemend Gelderland ondersteunen waar we kunnen. Lees snel verder voor onze HART voor Gelderse ondernemers-actie.

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers
Als grootste mediaplatform van Gelderland zorgen we dat jouw onderneming écht zichtbaar is en blijft in de regio. Voor de dagelijks 294.000 tv-kijkers en 138.000 luisteraars van Omroep Gelderland en 1.660.829 online bezoekers per maand. Met een succesvolle campagne zorgen we dat je jouw doelgroep bereikt. Daarbij creëren we – als je dat wilt – eenvoudig en snel een professionele commercial samen met onze mediapartners en plannen we deze in op de beste tijden.

Lees verder na de video

1e maand geen kosten en gratis commercialproductie
Maak je gebruik van onze HART voor Gelderse ondernemers-actie? Dan betaal je de eerste maand van je campagne helemaal niks. Net als voor de productie van de commercial, ook die nemen wij voor onze rekening. Op die manier hopen we jou als Gelderse ondernemer een steuntje in de rug te bieden. Uiteraard stellen onze accountmanagers samen met jou de juiste boodschap samen, die we op de juiste plek en het juiste moment communiceren. En daarbij zijn de eerste maand en commercialproductie dus helemaal gratis.

Gebruikmaken van deze mooie actie? Vul nu het formulier in of neem contact met ons op via  026 - 355 7444 of reclame@gld.nl

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer