• Als ondernemer klaar voor de Feestdagen Als ondernemer klaar voor de Feestdagen Als ondernemer klaar voor de Feestdagen
 
  • Home
  • Nieuws
  • Als ondernemer klaar voor de Feestdagen

Bent u klaar voor de feestdagen

Omroep Gelderland Reclame heeft  met de actie ‘Hart voor Gelderse Ondernemers’ de
afgelopen maanden veel ondernemers mogen helpen een in een zeer lastige tijd.

Wij maken ons Hart voor Gelderse ondernemers en met de feestdagen op komst wensen we alle ondernemers alvast  HARTverwarmende feestdagen toe!

Met deze feestdagen voor de deur, waarbij traditie getrouw consumenten gemiddeld 5.1% meer uitgeven aan producten en diensten, zal Omroep Gelderland Reclame haar HART weer laten spreken!
Met ons HARTverwarmende feestdagen aanbod, willen wij de Gelderse Ondernemers helpen het jaar 2020 positief af te sluiten.

De inzet van marketing en communicatie is van belang om uw verhaal te vertellen zodat men geïnteresseerd raakt in uw producten en/of diensten. Hoe gaat u uw verhaal vertellen? Wij helpen graag.
U kunt samen met de adviseurs van Omroep Gelderland Reclame de perfecte mix bepalen, om exact die doelgroep te bereiken die u wilt, door te kiezen voor het juiste kanaal of een combinatie van kanalen, bovenregionale, regionale of lokale mogelijkheden en de juiste doelgroeptargeting.

Uiteraard weten wij welke kenmerken ons publiek heeft en dus via welke kanalen en op welke momenten uw doelgroep het best te bereiken is.

Indien gewenst kunnen wij ook hele campagnes bedenken en uitvoeren.

Fijne Feestdagen! Namens Omroep Gelderland Reclame

Ja, ik wil ook een succesvolle feestdagen campagne bij Omroep Gelderland

Deel dit artikel

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer