• De voordelen van een online video in app banner De voordelen van een online video in app banner De voordelen van een online video in app banner

    De voordelen van een online video in app banner

 

Nieuw bij Omroep Gelderland; online video in app banners. In ons vorige blog las je dat online banners niet meer weg te denken zijn uit de marketingmix. Maar waar onderscheidt de online videobanner zich van de gewone banner? Lees het hieronder, we zetten de punten voor je op een rij.

  • Opmerkzaam

Een video in app banner is een video op een banner positie, waarbij ook geluid wordt afgespeeld als er met de muis op wordt geklikt. Een goede video in app banner trekt jouw aandacht in één keer door de bewegende beelden. Bij de juiste opmaak straal je jou boodschap optimaal uit. Uiteraard helpen we je ook bij het laten maken van een videobanner.

  • Doeltreffend verhaal 

In tegenstelling tot stilstaande banners kun je met een videobanner een doeltreffend verhaal met geluid uiten. Bewegende beelden met geluid brengen meer emotie over. Houdt de video kort en krachtig om efficiënt je boodschap over te brengen en de aandacht van de kijker vast te houden.

Lees verder onder de foto

  • Videobanners in combinatie met televisiecommercials 

Als je reclame maakt op tv, zou je je campagne kunnen uitbreiden door de tv-commercial ook als videobanner te gebruiken. Je creëert hiermee een krachtigere campagne door op meerdere mediatype zichtbaar te zijn.

  • Meetbaar resultaat

Net als bij normale banners is het grootste voordeel dat de resultaten perfect te meten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de click through rate (klikfrequentie) meten. Dit laat zien hoeveel procent van de personen die de banner hebben gezien, ook daadwerkelijk op de banner hebben geklikt. Tussentijds houden wij de statistieken bij en sturen we, waar nodig, bij door de frequentie aan te passen of het uitlevergebied te verkleinen of te vergroten.

Benieuwd of een online videobanner past bij jouw bedrijf en boodschap? Onze media-experts adviseren je graag.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer