• Winnaar E-bike Nijmeegse vierdaagse winactie! Winnaar E-bike Nijmeegse vierdaagse winactie! Winnaar E-bike Nijmeegse vierdaagse winactie!

    Winnaar E-bike Nijmeegse vierdaagse winactie!

 
  • Home
  • Nieuws
  • Winnaar E-bike Nijmeegse vierdaagse winactie!

Riet de Bakker (foto), is de gelukkige winnaar van de Lugano Elo E-bike 2023 geworden!

Deze fiets, die ontwikkeld en geproduceerd is door Herckenrath Fietsplaza te Horssen, was tijdens de afgelopen Nijmeegse vierdaagse via een winactie van Omroep Gelderland te winnen.

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse werden bij het podium van Omroep Gelderland op de Wedren keycords met een kaartje uitgedeeld aan lopers en bezoeker. Via een QR-code op het kaartje kon de Omroep GLD app gedownload worden.

Door op de actiepagina op de app een codewoord en gegevens in te vullen, kon men kans maken op de Lugano Elo Ebike 2023.Op deze manier werd het een exclusieve winactie en maakte men kans op Lugano Elo model 2023 e-bike

Nadat de jury de inzendingen heeft geteld en gecontroleerd op de codewoorden, fietst Riet er dus uiteindelijk vandoor met deze mooie prijs. Namens het team Omroep GLD Reclame wensen wij Riet veel fietsplezier!

Wij kijken terug op een geslaagd feest en een goede vierdaagse, waarbij zowel de lopers maar ook het puibliek altijd winnaars zijn!

Op naar de volgende (fiets)vierdaagse en Riet wij wensen je namens Omroep Gelderland nog veel veilige kilometers op deze mooie E-bike!.

 

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer