• Extra voordelig adverteren rondom de zomerprogrammering Extra voordelig adverteren rondom de zomerprogrammering Extra voordelig adverteren rondom de zomerprogrammering
 

Extra voordelig adverteren rondom de zomerprogrammering van Omroep Gelderland

Normaal gesproken trekt Omroep Gelderland in de maanden juli en augustus diep de provincie in.Juli staat dan in het teken van ’s werelds grootste wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse en ‘s werelds gekste festival de Zwarte Cross. Helaas hebben deze fantastische evenementen geen doorgang dit jaar. In augustus kan de succesformule Zomer in Gelderland, waarmee we dorpen in Gelderland op zijn kop en in de schijnwerper zetten, dit jaar niet plaatsvinden zoals wij dat graag willen.

Toch brengen we ook dit jaar een zomerprogrammering om de Gelderlanders, ook in dit bijzondere jaar, bij elkaar te brengen. Onderaan deze pagina is de zomerprogrammering voor je toegelicht.

juli en Augustus 2=1
Omroep Gelderland Reclame helpt ondernemers deze zomer met een speciale 2=1 aanbieding voor adverteren rondom de zomerprogrammering op TV Gelderland en Radio Gelderland. Koop 2 spots in en betaal er 1!

Ja, ik wil gebruik maken van de 2=1 zomeraanbieding

 

 

Week 29 – Zwarte Cross & de Vierdaagsefeesten

In dez week duiken we in de historie van de Zwarte Cross en de Vierdaagsefeesten. Ook is er aandacht voor de impact van het ontbreken van het wandelevenement dit jaar.

Week 30 - Vierdaagse verhalen in het Vierdaagse journaal

Het wandelevenement gaat niet door, maar de verhalen blijven bestaan. Elke dag nieuwe reportages in het Vierdaagsejournaal.

Week 31 – De Schatkist van Gelderland

Uit navraag van Omroep Gelderland blijkt dat een groot deel van de Gelderlanders vanuit huis vakantie vier. In De Schatkist van Gelderland is er aandacht voor al het moois dat Gelderland te bieden heeft!

 

Week 32 t/m 35 Zomer in Gelderland

Dorpspleinen vol met deelnemers en toeschouwers zitten er dit jaar niet in. Dat weerhoudt ons er niet van om de provincie in te trekken en elke dag een andere plaats uit Gelderland in het zonnetje te zetten.

 

 
  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer