• Foto: Arie de Knegt Foto: Arie de Knegt Foto: Arie de Knegt

    Geldersch Landschap & Kasteelen: "Al bijna 10 jaar een fijne samenwerking!"

 
  • Home
  • Nieuws
  • Klantcase | Geldersch Landschap & Kasteelen

De bedriegertjes in park Rosendael, de molen van Batenburg, kasteel Ammersoyen, landgoed Zwaluwenburg … Gelderland heeft heel veel moois te bieden. Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) beheert de meer dan 100 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen. Zodat iedereen van de Gelderse natuur en cultuur kan genieten, nu én in de toekomst.

Om die boodschap over te brengen naar het Gelderse publiek, werkt GLK al zo’n tien jaar samen met Omroep Gelderland en Omroep Gelderland Reclame. Onder andere op natuurplatform BuitenGewoon en ook maakten GLK en de omroep samen de serie De Schatkist van Gelderland. In dit programma vertellen experts over de mooiste parels van de provincie. “Om mensen te laten zien dat het niet vanzelf gaat. Dat het tijd, expertise en geld kost om deze parels te behouden,” vertelt Jennie Burgers, medewerker communicatie bij GLK.


GLK's nieuwste tv-commercial

Waardering voor cultuur en natuur
Door de jaren heen draaiden er ook verschillende tv, radio en online reclamecampagnes. Jennie: “De tv-campagnes bij Omroep Gelderland hebben veel goede reacties opgeleverd. De mooie beelden van onze natuur en cultuur vertalen zich goed door in de commercials. Mensen waarderen mede daardoor het moois dat wij behouden. Ook waren er regelmatig online banners en pre-rolls van GLK te zien en hoor je ons geluid regelmatig op Radio Gelderland. Op dit moment loopt er een radio- en tv-campagne om nieuwe donateurs aan ons te binden.”

Een fijne samenwerking
Jennie zelf werkt ook al jaren samen met Omroep Gelderland Reclame. Hoe ze dit ervaart? “Erg goed. Het reclame-team denkt met ons mee, is coöperatief en biedt mooie oplossingen, waarmee we het optimale uit ons budget kunnen halen. Daarbij wordt alles duidelijk uitgelegd en onderbouwd met cijfers. Ook zetten ze vaak een stapje extra, bijvoorbeeld door onze commercials ook als stopper aan te bieden. Al met al: een fijne samenwerking met mooie resultaten.”


Foto: Nico Kloek

Omslagfoto: Arie de Knegt

Benieuwd wat Omroep Gelderland Reclame voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier op de homepage. Wij helpen je graag verder.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer