• Het verhaal van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel Het verhaal van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel Het verhaal van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

    Het verhaal van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

 
  • Home
  • Nieuws
  • Klantcase | Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

Voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Daar gaan ze voor bij Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Daarom zoeken ze het publiek op binnen en buiten de provincies. Om de liefde voor muziek te delen, en om te laten horen hoe verrassend en overweldigend een orkest kan zijn. Bij Omroep Gelderland Reclame helpen we het verhaal van Phion te vertellen, onder meer door een campagnespot op tv.

In 2019 fuseerden Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten. Samen gaan ze op 1 juni 2020 verder als Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. In een campagnespot vertelt Phion deze zomer hun verhaal. Dat ze zowel vertrouwde als nieuwe geluiden laten horen. Niet alleen binnen de concertzaal, maar juist ook daarbuiten. Zodat er altijd voor iedereen iets te ontdekken valt. Benieuwd naar de commercial? Bekijk ‘m onderaan dit artikel.

Doelgroepmatch
“Al sinds jaar en dag werken we samen met Omroep Gelderland,” vertelt Laura, marketing- en communicatiemedewerker van Phion. “Niet alleen rondom het uitzenden van spots op TV Gelderland, maar ook rondom andere diensten die we regelmatig hebben afgenomen. Omdat we allebei organisaties met een regiofunctie zijn, sluiten we goed bij elkaar aan. Onze doelgroepen zijn met elkaar verweven."

Fijne partner
Laura: "We zijn erg tevreden over de samenwerking. Er is makkelijk en snel contact en er wordt altijd maatwerk geleverd. Je merkt meteen dat Omroep Gelderland Reclame écht zijn best doet om aan onze wensen te voldoen. Ze willen er altijd het beste uithalen. Kortom: een hele fijne partner.”

Ook samenwerken met ons? Neem contact met ons op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier op de homepage. Wij helpen je graag verder.

Interessant? Deel dit artikel!

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer