• Klantcase: Jansen Totaal Wonen Klantcase: Jansen Totaal Wonen Klantcase: Jansen Totaal Wonen

    Klantcase: Jansen Totaal Wonen "Samen met Omroep Gelderland creëren we altijd een mooi eindproduct".

 
  • Home
  • Nieuws
  • Jansen Totaal Wonen een begrip in de regio

Jansen Totaal Wonen een begrip in de regio

Wat begon als huis-aan-huis-verkopen in de jaren’ 30, is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf genaamd: Jansen Totaal Wonen. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m2 verdeeld over verschillende winkels en afdelingen is Jansen Totaal Wonen een bekend meubelbegrip geworden in de omgeving. Door deze grote oppervlakte en een ruim aanbod aan mooie merken is er genoeg plek om onze klant te inspireren op het gebied van wonen, slapen en keukens.

Ons aanbod

Onze collectie is in de laatste jaren flink gegroeid en gaat altijd met de tijd en woontrends mee. Door de vele verschillende merken en eigen collectie is er een groot en divers aanbod. Dit ruime aanbod in woonstijlen zorgen ervoor dat iedere klant bij Jansen Totaal Wonen zijn of haar woondroom kan realiseren. Bekende formules die Jansen Totaal Wonen faciliteert zijn onder andere: Pronto Wonen, Profijt Meubel, Trendhopper, JaxxChoice, Superkeukens en Keukendepot.

Persoonlijk advies door onze woonexperts

Van keukens tot slaapkamers en van meubels tot woonaccessoires, bij Jansen Totaal Wonen vind je alles om heerlijk te wonen. Jansen Totaal Wonen is meer dan alleen een woonwinkel met een mooie collectie. Wij bieden kennis en expertise en helpen hiermee onze klanten door middel van persoonlijk advies. Laat je inspireren en adviseren door onze woonexperts, keukenadviseurs, interieurstylisten en slaapexperts. Zij staan iedere dag voor onze klanten klaar om te helpen met het samenstellen van jouw nieuwe interieur.

 

Waarom kiezen wij voor een samenwerking met Omroep Gelderland?

Wij richten ons met onze collectie op de regionale doelgroep binnen de provincie Gelderland, regio Arnhem & Nijmegen. Hierdoor is adverteren via Omroep Gelderland een goede match voor onze winkel. Onze doelgroep komt grotendeels overeen met die van Omroep Gelderland en adverteren via hun kanalen zorgt gegarandeerd voor het bereiken van deze doelgroep. Zo blijven wij op diverse kanalen zichtbaar voor onze klanten en spreken wij hiermee ook potentiële nieuwe klanten aan.

Een prettige samenwerking

Wij van Jansen Totaal Wonen ervaren de samenwerking met Omroep Gelderland als zeer prettig. Door de korte lijntjes, persoonlijke aanpak en diverse kanalen die Omroep Gelderland biedt, worden wij goed in onze behoeften voorzien. Omroep Gelderland denkt goed mee met onze wensen en behoeften op cross-mediaal gebied en adviseert ons perfect over hoe wij onze middelen het beste kunnen inzetten. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met onze keuze voor het zilveren pakket en halen hier merkbaar mooie resultaten uit voor onze woonwinkel. Samen met Omroep Gelderland creëren we altijd een mooi eindproduct.

 

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer