• Kerstwens voor een bevriende Ondernemer! Kerstwens voor een bevriende Ondernemer! Kerstwens voor een bevriende Ondernemer!
 

Helpt u een bevriende ondernemer met onze kerstwens actie?

Kerst is een uitgelezen moment om eens aan een ander te denken. Daar wil Omroep Gelderland Reclame dit jaar graag wederom aan bijdragen. Het zijn helaas nog steeds lastige tijden voor ondernemers en dienstverleners. Zij kunnen dan ook onze steun en sympathie van ons goed gebruiken.

De laatste jaren maakt Omroep Gelderland Reclame zich 'HART' voor Gelderse Ondernemers via verschillende initiatievenm gaan wij ook iets weggeven. Wij vragen daarom u, als ondernemer, om hulp, waarmee we een bevriende collega ondernemer in de spotlight gaan zetten.

Met de kerstgedachte in ons achterhoofd laat Omroep Gelderland Reclame haar 'HART' voor Gelderse ondernemers weer spreken! Middels een unieke Kerstwens-actie willen wij iemand uit uw kennissenkring helpen om 2023 goed te beginnen.

Gunt u een bevriende ondernemer een GRATIS radiocampagne van Omroep GLD, of kent u een ondernemer die u wel een goede start van 2023 wenst, nomineer hem of haar dan middels onze unieke KERSTWENS ACTIE! 

Mail uw kerstwens voor 21 december 2022, met een sympathieke reden, voor een bevriende ondernemer naar reclame@gld.nl  meer hoeft u niet te doen, wij regelen dan de rest..

In het eerste kwartaal van 2023, laten wij 3 door u aangedragen kerstwensen in vervulling gaan, wij zullen dan 50 radiocommercials op Radio GLD gaan uitzenden. De voorwaarde die wij stellen, is dat het gaat om een commercial van 15 seconden, die uitgezonden dient te worden voor 1 april 2023. 

Is een wens niet uitgekomen.. dan krijgt men in ieder geval de productie van een regionale radiocommercials  t.w.v. € 295,00 van ons cadeau aangeboden. (mits het bedrijf een radiocampagne van minimaal een 2 weken bij ons afneemt).

Alvast fijne feestdagen gewenst, wij hopen dat u hiermee alvast in de juiste sfeer komt!


  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer