• Omroep Gelderland Reclame Omroep Gelderland Reclame Omroep Gelderland Reclame

    Omroep Gelderland Reclame

    Lanceert nieuwe website

 
  • Home
  • Nieuws
  • Omroep Gelderland Reclame lanceert vernieuwde website

Lancering vernieuwde website Omroep Gelderland Reclame

Vandaag is de nieuwe website van Omroep Gelderland Reclame gelanceerd. ‘Hiermee is een langgekoesterde wens ingevuld om de mogelijkheden tot adverteren via onze kanalen de aandacht te geven die het verdient’ aldus commercieel manager Martijn Boesveld.  ‘Omroep Gelderland is als mediabedrijf continu in beweging qua programmering, evenementen en nieuwe journalistieke producten. Daarnaast is er meer aandacht voor onze servicegerichte aanpak.'

Op de hoogte blijven
Campagnemanager Melvin Oosterveld sluit zich hier bij aan: ‘We zien dat steeds meer mensen Omroep Gelderland Reclame op onder andere LinkedIn beginnen te volgen, ook het aantal nieuwsbriefaanmeldingen stijgt nog elke week.’ De behoefte aan één centrale plek om al deze informatie naar de bezoeker te presenteren groeide. ‘Zo is het idee voor de kennisbank geboren. Hierop verzamelen we de belangrijkste wapenfeiten van de omroep en laten we zien hoe wij onze klanten naar een succesvolle regionale campagne begeleiden’.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangen dan maximaal 1 keer in de anderhalve week een update met daarin in bullet points de belangrijkste ontwikkelingen. ‘Dit zijn geen hele lappen tekst, maar is een snelle update om op de hoogte te blijven. Kun je daarna weer lekker aan het werk.’ aldus de campagnemanager van dienst.

Ook updates over Omroep Gelderland ontvangen?  (we sturen je max. 1 mail per anderhalve week)

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer