• Nederlandse Obesitas Kliniek gaat met GLD Reclame voor meer zichtbaarheid Nederlandse Obesitas Kliniek gaat met GLD Reclame voor meer zichtbaarheid Nederlandse Obesitas Kliniek gaat met GLD Reclame voor meer zichtbaarheid

    Nederlandse Obesitas Kliniek gaat met GLD Reclame voor meer zichtbaarheid

 
  • Home
  • Nieuws
  • Klantcase | Nederlandse Obesitas Kliniek

Sinds februari 2020 zijn de commercials van de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) te horen en te zien op Omroep Gelderland. Simone Schenk (adviseur marketing & communicatie) en Rens Wolf (bewegingsdeskundige/leefstijlcoach) vertelden ons meer over de NOK én over de samenwerking met Omroep Gelderland Reclame. Benieuwd naar meer? Lees dan deze klantcase.

Bewegingsdeskundige Rens vertelt ons eerst wat meer over de kliniek: “We zijn experts op het gebied van overgewicht en hebben negen locaties door heel Nederland. Wij bieden een uniek behandelprogramma waarbij we leefstijlverandering combineren met een operatie, zoals een gastric sleeve of gastric bypass. Ook zijn we gestart met behandelingen zonder operatie. Mocht een patiënt nog niet voor een maagverkleining in aanmerking komen, dan kunnen we alsnog opties bieden om diegene te helpen (die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar). Denk bijvoorbeeld aan een maagballon of behandeling met medicatie.  Ons doel is bij elke patiënt: zorgen dat mensen kwaliteit van leven terugkrijgen.”

Leefstijlverandering
Rens: “Samen met de patiënten werk ik aan een verandering van hun leefstijl. Dit doen we voornamelijk in groepsbehandelingen, onder andere omdat je elkaar dan prikkelt om nieuwe dingen uit te proberen. Ook werk ik veel samen met een arts, diëtist en psycholoog. Want wanneer iemand veel afvalt, is dit vaak mentaal ook niet makkelijk. Met ons team proberen we mensen tactieken aan te leren om bewuste keuzes te maken, en opnieuw te leren luisteren naar je lichaam.”

Commercial Obesitaskliniek (lees verder na de video ...)

Snel een goed campagneplan
Simone (adviseur marketing en communicatie): “Om de Nederlandse Obesitas Kliniek meer onder de aandacht te brengen heb ik contact opgenomen met Omroep Gelderland Reclame. Ik was zelf al bekend met de omroep en was benieuwd wat we voor elkaar konden betekenen. Al snel sprak ik via een videocall af met accountmanager Dennis. Samen bespraken we wat de mogelijkheden waren op radio en tv, hoe de campagne het beste kon worden ingericht en welk beeldmateriaal goed paste bij onze boodschap. Dennis kwam met goede en duidelijke suggesties en advies en samen kwamen we snel tot een goed plan.”

Enthousiaste reacties
Simone: “Sinds de start van de campagne hebben we al enthousiaste reacties ontvangen van mensen die het een mooie reclame vinden! Ook lopen de aanmeldingen voor de informatieavonden hartstikke goed. De gratis online voorlichting organiseren we om informatie te geven over de behandeling aan mensen met obesitas en hun naasten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk op www.obesitaskliniek.nl/agenda voor een voorlichting bij jou in de buurt.”

Ook samenwerken met ons? Neem contact met ons op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier op de homepage. Wij helpen je graag verder.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer