• Omroep Gelderland lanceert nieuwe app en website Omroep Gelderland lanceert nieuwe app en website Omroep Gelderland lanceert nieuwe app en website

    Omroep Gelderland lanceert nieuwe app en website

    Nieuws gericht op jouw interesses

 
  • Home
  • Nieuws
  • Omroep Gelderland lanceert nieuwe app en website

ARNHEM – Achter de schermen waren we er al enige tijd mee bezig en vandaag is het dan zover: de lancering van de nieuwe Omroep Gelderland app en website. Met een compleet vernieuwd en fris uiterlijk kunnen we jou nog beter op de hoogte houden van het nieuws van dichtbij.

Naast alle vertrouwde functies van onze website en app zijn er natuurlijk ook nieuwe functies toegevoegd. Zo kun je voortaan kiezen uit acht verschillende regio’s voor het nieuws uit jouw eigen omgeving: Arnhem en omstreken, Rijk van Nijmegen, Achterhoek, Gelderse Vallei, Rivierengebied, Stedendriehoek, Noord-Veluwe en Liemers. Dankzij onze lokale partners is het nieuws bij jou uit de buurt altijd dichtbij.

Nieuws gericht op jouw interesses

Op de homepage van de Omroep Gelderland app en Gld.nl is ruimte gemaakt om extra aandacht te kunnen geven aan thema’s die alle Gelderlanders aan het hart gaan. De app is daarnaast verder gepersonaliseerd waardoor het nieuws dat wordt weergegeven nog beter aansluit bij jouw interesses. Tot slot is ook Uitzending Gemist vernieuwd, zodat je jouw favoriete tv- en radioprogramma’s nog gemakkelijker terug kunt kijken en luisteren.

Download de app

Benieuwd naar de nieuwe app van Omroep Gelderland? Download of update hem dan in jouw app-store:

Heb je vragen over onze nieuwe website en app? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Wil je adverteren op de nieuwe online omgeving met een succesvolle campagne bij Omroep Gelderland, vul dan het formulier in! 

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer