• Omroep Gelderland Reclame lanceert eigen reclame tool Omroep Gelderland Reclame lanceert eigen reclame tool Omroep Gelderland Reclame lanceert eigen reclame tool
 

Omroep Gelderland Reclame lanceert een eigen reclame tool

Binnen enkele minuten een online banner, pre-roll video of radiocommercial maken? Dat kan vanaf nu in de Reclameshop van Omroep Gelderland!

Wellicht heeft u het al gezien of zelfs al ontdekt want al enige tijd is de website
gelderlandreclameshop in de lucht. Het is een online tool waarmee bedrijven, marketeers en reclame- en mediabureaus voor de online en radiokanalen van Omroep Gelderland zelf een mediacampagne kunnen maken waarna deze worden geplaatst of uitgezonden.

Het idee om bedrijven en marketeers te ontzorgen middels een online tool waarmee men zelf campagnes in kunnen vormgeven, op basis van bestaande templates of eigen huisstijl, is ongeveer 2 jaar geleden ontstaan. Gezien het feit dat fysieke afspraken de afgelopen tijd meer digitaal gevoerd werden en men m.b.t. de huidige digitalisering tegenwoordig flexibel werkt qua tijdstip en locatie en overal kan inloggen sluit deze tool aan bij de huidige tijd.

Gebruikers kunnen een mediacampagne ontwikkelen op het moment dat het hen uit komt. Komt men er zelf niet uit dan kan men altijd om hulp vragen per mail of telefonische op afstand of desgewenst in een persoonlijk gesprek met één van de medewerkers van de reclameafdeling van Omroep Gelderland.

Lees verder na de commercial ...


Positioneer jouw bedrijf, merk of product bij een regionale omroep
Of je nu kiest voor een banner of pre-roll of voor een radiocommercial, adverteren bij een regionale omroep is een goed idee! Met een groot online ben je verzekerd van rendement. Liever snel een hoge contactfrequentie opbouwen met onze luisteraars. Dan kunt u uw boodschap dagelijks laten horen op de radiozender van Omroep Gelderland.

Zelf je eigen campagne samenstellen was nog nooit zo eenvoudig. Kies het pakket dat bij u past, selecteer een bijpassende template of stemacteur en upload de afbeeldingen en teksten om uw banner, pre-roll of radiospot af te maken. Binnen twee werkdagen ontvangt u het resultaat.

Uw banners, pre-roll video’s of radiocommercials zijn dus nu nog eenvoudiger samen te stellen op de website gelderlandreclameshop. Samen plannen wij vervolgens de campagnes in de beste reclameblokken of online in de regio die jij kiest, zodat je altijd het optimale rendement behaalt. Binnen enkele dagen kan uw campagne al online staan of te horen zijn op de radio!

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer