• Omroep Gelderland trakteert op speciale uitzending van Normaal! Omroep Gelderland trakteert op speciale uitzending van Normaal! Omroep Gelderland trakteert op speciale uitzending van Normaal!
 
  • Home
  • Nieuws
  • Omroep Gelderland trakteert op speciale uitzending van Normaal!

ARNHEM – Speciaal voor alle Normaal-fans is er op pakjesavond een bijzondere tv-uitzending van de Achterhoekse band te zien. We brengen een bezoek aan Bennies Hooischuur studio, waar de band nummers speelt van het nieuwste album en terugblikt op de afgelopen jaren. Normale Verhale is 5 december te zien op TV Gelderland.

In de tv-uitzending Normale Verhale viert de boerenband de release van het nieuwe album door vier nummers van het nieuwste album te spelen op het terras van Bennies Hooischuur studio. Ook Angelique Krüger is aanwezig en vraagt de bandleden het hemd van het lijf over de totstandkoming van het nieuwe album. Samen blikken ze terug op een aantal roemruchte avonturen die de band heeft meegemaakt.

Doorstart Normaal
Na het afscheidsconcert in 2015 in de Arnhemse Gelredome leek het doek definitief gevallen voor Normaal, maar niets bleek minder waar. In 2019 kwam frontman Ben Jolink met een nieuw album en boek, en datzelfde jaar kwam de band weer bij elkaar voor een uitverkocht concert in Lochem.

Normale Verhale laat een Normaal horen dat het vuur weer herontdekt lijkt te hebben. Teksten doorspekt met Achterhoekse teksten, humor en muziek gebaseerd op de roots van blues, country en americana.

De tv-uitzending Normale Verhale is te zien op 5 december om 17.20 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer