• Slaapspecialist Drempt: “Omroep Gelderland is al 20 jaar onze mediapartner” Slaapspecialist Drempt: “Omroep Gelderland is al 20 jaar onze mediapartner” Slaapspecialist Drempt: “Omroep Gelderland is al 20 jaar onze mediapartner”

    Slaapspecialist Drempt: “Omroep Gelderland is al 20 jaar onze mediapartner”

 

Slaapspecialist Drempt is een echt familiebedrijf. Sinds 1994 verkopen ze alles wat te maken heeft met slapen: ledikanten, boxprings, toppers, dekbedden, je vindt het allemaal in de 3000 vierkante meter grote winkel. De slaapspecialist is al twintig jaar klant bij Omroep Gelderland. Onder andere daarover vertelt Dennis Sessink – die het bedrijf in 2007 van zijn vader overnam – in deze klantcase meer.

Dennis: “In onze grote winkel bieden we een ruim assortiment, zodat mensen goed kunnen vergelijken en kunnen kiezen wat het beste bij hen past. We werken samen met een man of tien, waaronder mijn moeder en vrouw.”

Langdurige samenwerking
“Met Omroep Gelderland werken we al lang samen. We hebben in die tijd verschillende campagnes gedraaid. Van billboards bij NEC tot aan radio- en tv-reclame, banners op de website en pre-rolls voor video’s. Vaak horen we dat mensen een spotje van ons hebben gehoord of gezien. Dit merken we doordat we in het spotje vertellen dat wij ook oude ledikanten afvoeren. Wanneer iemand daarvoor komt, is de kans groot dat diegene het via Omroep Gelderland heeft gehoord.”

Lees verder na de foto

Mediapartner in goede en slechte tijden
“De ervaring met Omroep Gelderland is goed. Je merkt echt betrokkenheid vanuit de accountmanagers. Op dit moment werken we samen met Robert, dit bevalt ons goed. Vanuit Reclame worden vragen altijd snel opgepakt, de accountmanagers checken of ze nog iets voor je kunnen betekenen en denken met je mee. Zo stellen ze bijvoorbeeld nieuwe ideeën voor en peilen ze de respons op de commercials. Omroep Gelderland Reclame is een echte mediapartner. In goede en slechte tijden. Toen onze winkel tijdens de coronacrisis bijvoorbeeld niet open mocht, konden we de reclamespots op pauze zetten.”

Lage drempel
“Ik raad het vaak aan mensen aan om met de Omroep samen te werken. Het bereik is goed, vooral voor mijn doelgroep. Ik merk dat veel mensen de drempel om met radio- of tv-commercials te starten hoog vinden, maar dit is naar mijn mening nergens voor nodig.”

Benieuwd wat Omroep Gelderland Reclame voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via 026 – 355 7444 of reclame@gld.nl of laat je gegevens achter in het contactformulier op de homepage. Wij helpen je graag verder.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer