• Willemsen de Koning Willemsen de Koning Willemsen de Koning

    Willemsen de Koning

    start wervingscampagne chauffeurs
    bij Omroep Gelderland

 

Willemsen de Koning start wervingscampagne chauffeurs bij Omroep Gelderland

Onlangs maakte de vervoerder uit Arnhem bekend dat zij in de provincie Gelderland op veel plekken het leerlingenvervoer zullen gaan verzorgen. Gerhard Breedveld, Operationeel Directeur bij Willemsen de Koning, vertelt; ‘Een hartstikke mooie opdracht, maar dat betekent dat wij per direct op zoek zijn naar niet één, maar een hele groep chauffeurs die deze kinderen met zorg naar hun bestemming vervoeren’.

Personeelswerving op hoge snelheid
Een hele groep mensen aan geschikt personeel vinden, in een relatief korte periode, want in september beginnen de scholen al, hoe doe je dat? ‘Even een vacature plaatsen op vacaturebank is dan niet voldoende, dat moet je breder uit gaan zetten. Dan ben je bij Omroep Gelderland Reclame aan het juiste adres’ vertelt Dennis van Kesteren, accountmanager.

‘We hebben o.a. een televisie kanaal, een goedbezochte nieuws-site en de nieuws-apps op tablets en smartphone’ somt Dennis op, ‘Wij zorgen ervoor dat Gerhard met zijn vacatures op al deze kanalen aanwezig is, dan gaat het vanzelf als een lopend vuurtje door Gelderland’.

De productie was zo geregeld
‘Willemsen de Koning had al foto- en videomateriaal liggen dat in haar communicatie uitingen gebruikt wordt. Dit materiaal vormde de basis voor de videocommercials en banners en zorgde er voor dat wij razendsnel de campagne hebben kunnen starten.’

De campagne is begin juni gestart en zal tot en met half juli lopen. ‘Daarna evalueren we de resultaten en bekijken we wat Willemsen de Koning verder nodig heeft’, aldus Dennis.

De videoproductie is verzorgd door Lekker Hip Audio en de banners zijn intern vormgegeven door de afdeling reclame van Omroep Gelderland.

 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer