• Zomer in Gelderland 2022 wordt weer een groot feest! Zomer in Gelderland 2022 wordt weer een groot feest! Zomer in Gelderland 2022 wordt weer een groot feest!
 

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de ‘Mooiste plaats van Gelderland’?

De Zomer in Gelderland-karavaan met Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet trekt van 8 t/m 26 augustus door Gelderland. In elke plaats die we bezoeken strijdt een team van tien bewoners om geld op te halen voor een goed doel dat zij zelf kiezen. We komen dit seizoen op de volgende plekken:

Week 1

Maandag 8 augustus Gelselaar
Dinsdag 9 augustus Doesburg
Woensdag 10 augustus Bemmel
Donderdag 11 augustus Oosterhuizen
Vrijdag 12 augustus Posterenk

Week 2

Maandag 15 augustus Kerkdriel
Dinsdag 16 augustus De Glind
Woensdag 17 augustus Bredevoort
Donderdag 18 augustus Varsselder
Vrijdag 19 augustus Lienden

Week 3

Maandag 22 augustus Pannerden
Dinsdag 23 augustus Joppe
Woensdag 24 augustus Horsthoek
Donderdag 25 augustus Beek/Loerbeek
Vrijdag 26 augustus Groenlo


Het wordt weer een feest als vanouds! Kom jouw team aanmoedigen. Kijk op zomer.gld.nl voor alle exacte locaties en adressen. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen, vanaf 17.30 uur loop je binnen voor de Tv-uitzending.

 De dag van jouw plaats
Ieder dorp, stadje of buurtschap staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en ook op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland plaatsen we de hele dag door updates. Om 18.15 uur is op TV Gelderland live de uitzending van die dag te zien. Hierin wordt onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ onthuld.

Zomer in Gelderland is van 8 t/m 26 augustus iedere werkdag om 18.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Alle afleveringen zijn terug te bekijken via Uitzending Gemist.

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer