• All by Debster All by Debster All by Debster

    All by Debster

    kapster, schoonheidssalon, pedicure en massage

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: All by Debster.

Debby over haar bedrijf All by Debster
: “Kapster ben ik al vanaf mijn achttiende, maar mijn droom kwam pas écht uit toen ik 5 jaar geleden mijn baan heb opgezegd en de diploma’s voor (medisch) pedicure en schoonheidsspecialiste heb behaald. Ik volgde mijn hart en opende mijn eigen salon: All by Debster. Nu na bijna 5 jaar ben ik enorm trots op wat ik heb bereikt, omdat mijn klanten in mij vertrouwen.”

Wat onderscheidt je bedrijf van anderen?
“Ik ben een eigen productenlijn begonnen: Famed. Deze is ontworpen in samenwerking met de Body Bakery. Ik heb Famed-foot oil, -foot smoothi, -teatree, -foot scrub en –foot powder. Ook heb ik sinds een halfjaar een laserapparaat waarmee ik peelings kan geven, kalknagels kan behandelen en tatoeages weg kan laseren. Ik ben zelf degene die alle behandelingen uitvoert, omdat ik alleen werk als zelfstandige.”

Waarom doe je wat je doet?
“Ik hou van mensen, maak ze graag mooi én help ze van de pijn af. Ik leg mijn klanten heerlijk in de watten met een cappuccino tijdens de behandeling. Daarnaast zorg ik tijdens een pedicurebehandeling voor verwarmde ozon-gereinigde-schoenen, zodat je na afloop zo met je gezonde, verzorgde voeten de deur weer uit kunt wandelen. Na een mooi gel- of nagellakje!

Lees verder na de afbeelding

Waar kunnen we je bedrijf vinden?
“Mijn salon vind je in Arnhem in de wijk over het lange water. Mijn website is www.allbydebster.nl en gemaakt door Ictoria.”

Wat is je connectie met Omroep Gelderland?
“Omdat ik in Gelderland woon en werk volg ik het nieuws en mijn collega-ondernemers. Ik luister graag naar Omroep Gelderland en blijf geïnformeerd door de apps die ik krijg met het laatste nieuws.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Helaas moest ik tijdens de eerste en tweede lockdown dicht. Geen inkomen en geen klanten. Ik mis ze. Informeer of ze nog niet ziek zijn. Maar laten we hopen dat ze de weg naar mijn salon weer weten te vinden. Ik ben bezig met cadeautasjes en een Valentijns-actie, zodat ze me niet vergeten. Maar ook voor elke nieuwe klant, die een leuk cadeautje wil geven en mij wil steunen.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer