• Free your potential Free your potential Free your potential

    Free your potential

    Nijmegen

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: Free your potential.

Caroline Schippers over Free your potential: “Ik ontwikkel teams die meer uit zichzelf en elkaar willen halen, effectief en prettig met elkaar willen samen werken en op die manier optimaal bijdragen aan het succes van een organisatie. Daarnaast coach ik mensen individueel om ze het stuur van hun eigen leven weer in handen te geven; mensen lopen soms vast in hun werk of herkennen patronen bij zichzelf en zoeken daar een sparringpartner in en dat doe ik graag (en goed).”

Wat onderscheidt je bedrijf van anderen? Ik maak makkelijk contact met mensen en als ik me committeer aan een coaching traject - zet ik me 100% in om de (team)coaching tot een succesvol einde te brengen. Het is niet altijd leuk ... Vaak moet er eerst puin geruimd worden voordat we de balans kunnen herstellen.

Ik druk mij onomwonden uit en nodig mensen uit te zeggen wat ze werkelijk willen zeggen. Ik ‘vertaal’ de onderstroom en leg de verantwoordelijkheid daar waar die hoort. Ik kan provocatief zijn en ben daarnaast warm en begripvol. Ik ben nieuwsgierig, gevoelig en creatief in mijn denken.”

Waarom doe je wat je doet? “Ik geloof in mensen; in onze talenten, kwaliteiten & vaardigheden en ook in onze verdedigingsmechanismen en strategieën. Wat ik met veel plezier en passie doe is mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen en gelukkig te zijn in werk en leven.”

Waar kunnen we je bedrijf vinden? “Op www.freeyourpotential.nl en op de Berg en Dalseweg 101 in Nijmegen. Ik ben zelf te bereiken via 06 – 34 761 086 of caroline@freeyourpotential.nl."

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer