• Musis & Stadstheater Arnhem Musis & Stadstheater Arnhem Musis & Stadstheater Arnhem

    Musis & Stadstheater Arnhem

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: Musis & Stadstheater Arnhem.

Musis & Stadstheater Arnhem: “Wij zijn al meer dan 100 jaar het kloppende culturele hart van kunst en cultuur in Arnhem. We programmeren een aanbod dat past bij de stad en tijdgeest, wat zorgt voor een kruisbestuiving tussen talentontwikkeling en stimulering van het sociaal-culturele klimaat in Arnhem en omgeving.”

Wat onderscheidt het Musis & Stadstheater Arnhem van anderen?
“We zijn er trots op dat we drie huisgezelschappen hebben: Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, Introdans en Toneelgroep Oostpool. De gezelschappen vormen een groot onderdeel in ons programma. Naast ons eigen programma is het ook mogelijk om onze zalen te huren. Regelmatig vinden er bedrijfsevenementen plaats die gecombineerd worden met een van onze voorstellingen of concerten. Alle onze zalen kunnen verhuurd worden voor eigen evenementen.”

Waarom doen jullie wat jullie doen?
“Cultuur maakt gelukkig! We willen mensen op vele manieren in verbinding brengen met de rijkdom van kunst en cultuur en laten ervaren wat dit voor een ieder kan betekenen.”

Lees verder na de foto ...

Waar kunnen we Musis & Stadstheater vinden?
“Musis & Stadstheater is te vinden in het centrum van Arnhem aan de Velperbinnensingel. Online zijn we te vinden op: www.musisenstadstheater.nl en op social media (Facebook, Instagram en LinkedIn).”

Wat is de connectie met Omroep Gelderland?
“We hebben meegedaan aan de foto-actie.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“We hebben helaas onze deuren moeten sluiten, waardoor we onze bezoekers moeten missen. En het belangrijkste: onze bezoekers missen live kunst en cultuur. We kijken er enorm naar uit om iedereen weer te mogen ontvangen in onze huizen en om Arnhem en omgeving te inspireren met ons programma. Tot die tijd delen we culturele thuistips voor de hele familie via onze nieuwsbrieven en op www.musisenstadstheater.nl/thuistips.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer