• V&J Enterprise V&J Enterprise V&J Enterprise

    V&J Enterprise

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: V&J Enterprise.

Erika Klein Klouwenberg (manager commercial agent) over V&J Enterprise: “V&J Enterprise helpt mensen graag om hun kwaliteit van leven te verbeteren. De essentie van ons bedrijf op dit moment is een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van iedereen. Zo bieden wij ozongeneratoren aan die op ecologische wijze desinfecteren en virussen en bacteriën elimineren. Ons aanbod bestaat uit de nieuwste generatie apparaten, die u niet online kunt kopen. Bedoeld om het dagelijkse leven gemakkelijk en comfortabel te maken. Bekijk onze Facebook-pagina voor meer informatie.

Wat onderscheidt V&J Enterprise van anderen?
“V&J Enterprise is de enige distributeur in Nederland van uitzonderlijke, innovatieve apparatuur; ozon lucht- en watergeneratoren voor desinfectie, ViruClean matras en massagebed. Ons bedrijf biedt in deze coronapandemie veilige en gezonde oplossingen voor particulieren, bedrijven, winkels en daarnaast voor industriële projecten. Geschikt voor iedereen en elke ruimte waar mensen verblijven. AL onze ozongeneratoren zijn EUOTA-, ISO- en CE-gecertificeerd. We staan bekend om onze goede klantenservice.


Commercial V&J Enterprise 

Sommige klanten zeggen: ‘te mooi om waar te zijn’, de eerste keer dat ze horen hoe gemakkelijk en effectief onze apparaten zijn in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld onze Ozon Clean Water generator. Na een paar weken gebruik reageren klanten met: wat een rare wereld leven we in, om te denken dat we was-, schoonmaak- en desinfectiemiddelen nodig hebben. Terwijl er een goedkope, snellere en natuurlijke oplossing is met beter resultaat. Gewoon uit de kraan en daarbij goed voor mijn gezondheid en het milieu.”

Waarom doe je wat je doet?
“Wij geven om mensen en onze planeet. In de huidige situatie zijn onze apparaten meer dan ooit nodig. Daarom bieden we de meest effectieve en duurzame oplossingen voor desinfectie, gezondheid en bescherming. Dit helpt de ‘load of virus’ te elimineren”

Waar kunnen we je bedrijf vinden?
“U kunt ons vinden op www.vj-enterprise.com, social media en telefonisch. We doen gratis demonstraties door heel Nederland bij particulieren, bedrijven en instellingen.”

Wat is je connectie met Omroep Gelderland?
“Omroep Gelderland heeft professionele, informatieve tv-programma’s, radio- en online platforms. Daarom kiezen we ervoor om onze commercials en advertenties via Omroep Gelderland te laten zien.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“We verkochten onze apparatuur via beurzen door het hele land. Sinds de coronacrisis kunnen we op deze manier geen grote groepen klanten meer bereiken. En dat is jammer, nu we makkelijke oplossingen bieden die in deze coronatijd in Nederland te weinig bekend zijn.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer