• Profiteer van onze unieke zomeractie! Profiteer van onze unieke zomeractie! Profiteer van onze unieke zomeractie!

    Profiteer van onze unieke zomeractie!

 

Een zomer vol events bij Omroep Gelderland! 

Omroep Gelderland Reclame maakt zich al op voor de zomer, tijdens de zomerperiode heeft Omroep Gelderland een vol programma op Radio, TV en Online. Het evenementenseizoen gaat van start en wij zijn er bij. Denk aan de 4-daagse, de Zwarte Cross en uiteraard ons eigen feest van de Omroep, Zomer in Gelderland!

Ervaar de impact van een reclamecampagne met het grote bereik bij Omroep Gelderland!

Ook tijdens de zomerperiode bereiken wij veel kijkers en luisteraars via onze mediakanalen. Het is dan ook voor u als ondernemer een goede periode om bij een breed publiek onder de aandacht te komen. Ervaar de kracht van een campagne bij Omroep Gelderland!

Veel ondernemers in de regio zijn tevreden met het rendement en een reclamecampagne die men bij Omroep Gelderland heeft uitgezet. Wij richten ons op een zeer brede doelgroep in uw regio. Tijdens de zomerperiode bent u met uw bedrijf zicht- en hoorbaar rondom de grootste events van Nederland.

Eens kennismaken met de impact van adverteren bij Omroep Gelderland in de zomerperiode? Dat kan, met onze unieke zomeractie!

Waarom adverteren bij Omroep Gelderland?

Omroep Gelderland is het mediaplatform met het grootste bereik in de provincie. Met dagelijks 294.000 tv-kijkers en 138.000 luisteraars van Omroep Gelderland, en ook nog eens 1.330.829 unieke online bezoekers per maand. Door onze ervaring weten we precies hoe en met welke kanaal we uw doelgroep het beste bereiken.

Gebruikmaken van onze unieke zomeractie? Vul nu het formulier in of neem contact met ons op via  026 - 355 7444 of reclame@gld.nl

Ja, ik wil graag meer informatie:

  

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer