• Omroep Gelderland Reclame - in vier stappen een succesvolle campagne Omroep Gelderland Reclame - in vier stappen een succesvolle campagne Omroep Gelderland Reclame - in vier stappen een succesvolle campagne

    Onze werkwijze

    In 4 stappen een succesvolle campagne

 

Omroep Gelderland Reclame is de expert op mediagebied voor Gelderse ondernemers. Als grootste mediabedrijf in Gelderland weten we waarover we praten. Samen met jou - en met aandacht voor je bedrijf of organisatie - zorgen we dat jij jouw doelen behaalt. Wij zijn jouw mediapartner tijdens de gehele campagne: van idee tot aan evaluatie. Hoe we precies werken? Dat omschrijven we in 4 duidelijke stappen.

1. Kennismaken

Heb je interesse in een reclamecampagne bij Omroep Gelderland? Dan leren we elkaar eerst kennen, zodat we exact weten wat het beste bij jouw bedrijf past. Met aandacht bespreken we je wensen, doelen en het budget en bekijken welk medium (of media) de beste match zijn.

Dit alles verwerken we in een – vrijblijvend – voorstel, waarin we onder andere de ideale looptijd en frequentie van de campagne meenemen. Ook nemen we hier bijvoorbeeld in mee in welke specifieke regio’s of rondom welke programma’s de campagne te zien of te horen zou moeten zijn voor een optimaal resultaat.

2. Campagneplan

Wanneer je akkoord bent met ons voorstel gaan we aan de slag met een ijzersterk campagneplan. Daarvoor bundelen we onze krachten. Jij kent jouw tak van sport namelijk als geen ander en wij zijn expert op het gebied van regionaal adverteren. Samen zorgen we dat jij jouw doel gaat behalen. Of dat nou meer naamsbekendheid is, groei in de regio of de promotie van een tijdelijke actie.

3. Vormgeven

Voor het vormgeven van de campagne werken we samen met vaste productiepartners. Samen met hen maken we een succesvolle reclame-uiting, die jouw boodschap perfect overbrengt en opvalt bij je doelgroep. Met de juiste radiostem en jingle, een grafische of fullmotion videocommercial of een bannerset in meerdere formaten. Uiteraard ben je zelf nauw betrokken bij dit proces.  

Liever zelf aan de slag met een commercial? Dat kan natuurlijk ook. Wij nemen je graag zoveel mogelijk uit handen, maar er zijn veel mogelijkheden. We adviseren je hier graag over.

4. Inplannen

Alle reclame-uitingen zijn klaar. De campagneplanning klopt tot in de puntjes. Wij zijn aan de beurt! We boeken de campagne in volgens planning en zitten vervolgens niet stil. We monitoren de resultaten, zodat we die tussentijds aan je kunnen laten weten. Zien we dat iets beter kan? Dan adviseren we tijdig en sturen we bij. Na afloop evalueren we alle resultaten samen met jou.

Samen alles uit jouw regio halen? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op via 026 - 355 7444 of reclame@gld.nl.


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer