• Zomeractie Zomeractie Zomeractie

    Profiteer van ons UNIEKE cross-mediale Zomeraanbod!

 

Omroep Gelderland Reclame is LOADING FOR SUMMER! 

Profiteer van ons UNIEKE cross mediale Zomer aanbod!

Voor de aankomende zomerperiode van juni t/m september 2024 heeft Omroep Gelderland Reclame voor u iets bijzonders! Heeft u iets te communiceren of wilt u iets promoten, dan is dit het moment!

Wat is uw voordeel?

Als u komende zomer een crossmediale mediacampagne inkoopt bij Omroep Gelderland, verdubbelen wij uw media inzet. Kortom wij verdubbelen de campagne!

Dat is nog niet alles, als u voor 31 juli 2024 beslist ontvangt u ook de Omroep GLD Reclame Bamboe telefoonstandaard met draadloze oplaad functie!

Waarom zou u dit doen?

Omroep Gelderland biedt u veel bereik in de zomer en maakt voor onze kijkers, luisteraars en lezers veel content in deze drukke periode. Denk aan de gebruikelijke events de 4-Daagse, Zwarte Cross en uiteraard ons eigen feest van de omroep Zomer in Gelderland!

Daarnaast ook het  NK BMX in  Wijchen, een programma rondom de Olympische Spelen (Linda breekt uit, gaat Olympisch), het Ballonfiësta, Airborne Wandeltocht, herdenkingen rondom Market Garden, Bridge to Liberation en de fruit- en bloemencorso’s.

Kortom:  uw boodschap komt bij heel veel huishoudens binnen. Ervaar deze zomer de impact van een campagne bij Omroep Gelderland!

Bel snel.. met Omroep Gelderland Reclame via 026 – 355 7444 of mail naar reclame@gld.nl voor meer informatie of vul het formulier in en verover deze zomer samen met Omroep Gelderland de regio!

Ja, ik wil graag meer informatie:

 

Voorwaarden LOADING THE SUMMER aanbieding

  • De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en exclusief productie kosten
  • Het actieaanbod op de radio en TV is op basis van commercials van 15 seconden;
  • Bij de inzet van een kortere/langere commercial zal het verschil aan seconden worden berekend naar ratio op basis van het actietarief in stappen van 5 seconden;
  • De commercial(s) is uitsluitend bedoeld voor uitzending op Omroep Gelderland;
  • Het actieaanbod online bannercampagne is op basis van impressies verdeeld over alle beschikbare posities: website (Billboard, leaderboard, rectangle), telefoon (leaderboard, rectangle) en tablet (leaderboard, rectangle);
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer